Haar met pony

Mijn nichtje wil heel graag met haar spelen, het is mogelijk om haar met poriën te aaien en haar ook op te poetsen. Tegelijkertijd is ze echt toegewijd, dat als ze het geheel er perfect uit wil laten zien, ze vijf keer een vlecht recht kan zetten, ze allemaal op elkaar kunnen strikken of erop kunnen knippen. Hij verlangt het meest naar schoolshows en creatie. Haar nieuwste creatie was ook origineel en ik zou graag een perfect kapsel en kleding willen. Aanvankelijk verstrikt mijn moeder in een paar vlechten met linten eraan. Toen zei die mooie elfjarige nee, nee en nooit één keer. Ik zal veel doen in beheerd haar ... dus het begon. Tijd van beheer en hun modellering. Ze zag er prachtig uit als een grote prinses. En als het bij de prinsessen hoort, veranderde ze vrij snel van gedachten. Niet te oordelen naar het feit dat het ongeveer twee uur was vanaf het begin van het vertrouwd maken met het spektakel. Onverwacht ... veranderde de ideeën volledig, terwijl in haar toespraak bijna niets als "nichtje, ik vind het niet leuk, omdat ik me geen aristocraten herinner, hoogstens haar ondergeschikte". Ze vroeg zichzelf een nieuw kapsel, gestapeld haar in de zijkant van de gevulde coca. Omdat, zoals ik eerder schreef, we nu de kennis hebben om haar haar te plaatsen, dus het ging allemaal goed, vooral goed. Haar moeder enerzijds en de rest van mij waren binnen twintig minuten perfect.

Bekijk het aanbod van haarspelden